Temat do dyskusji o Buffalo Sabres
Toggle shoutbox
Shoutbox
|

Buffalo Sabres
Napisano 30 czerwiec 2017 - 01:59
Napisano 30 czerwiec 2017 - 05:35
Nowy temat, czas na trade!
The Sabres have acquired Jason Pominville, Marco Scandella & a 4th-round pick ('18) from Minnesota for Tyler Ennis, Marcus Foligno & a 3rd-round pick ('18).
Na pewno cieszy powrót Janson'a, czuje że będzie miał świetny sezon po powrocie. Scandella może i jakiś szczególnych statystyk nie ma, ale jeśli jest coś do naprawy, to na pewno formacja obronna, tak więc zobaczymy. Trochę szkoda żegnać Ennis'a i Foligno, parę dobrych lat w Buffalo spędzili... Powodzenia, a nuż ktoś z nich pójdzie śladami Jansona za jakiś czas
Napisano 06 lipiec 2017 - 03:18
...no właśnie nie podoba mi sie ten trejd....mój ulubieniec w postaci Tylera Ennisa odszedł....i tak jak Ty czujesz, że Pommer będzie miał dobry sezon to tak samo ja czuje co do Ennisa...niestety juz nie u nas.......ciekawe czy jeszcze kogoś zaangażujemy, bo narazie to tak cichutko jest....Jagr? Vanek? Niederreiter??....

Napisano 01 styczeń 2018 - 05:19
Zamknąć oczy, zapomnieć gdzie się znajdujemy i dziś koniecznie wygrać! Na osłodę sezonu, na kaca. Let's Go Buffalo!
Napisano 03 październik 2018 - 06:59
Jack Eichel kapitanem Sabres!
kartynhl.ussports.center - Forum kart NHL

JRHL BUFFALO DESTROYERS 2018/19
F: McDavid, Malkin, Pastrnak
D: Burns
G: Bobrovsky
Napisano 05 październik 2018 - 04:46
Słaba inauguracja sezonu w wykonaniu Szabel... 0-4... i Skinner trzecią tercję kończył nie w linii z Eichelem i Reinhartem (w jego miejsce wskoczył Sheary). Oby to były "pierwsze śliwki robaczywki" i w kolejnych spotkaniach mam nadzieję będzie lepiej.

Napisano 08 październik 2018 - 07:21
Fajne zwycięstwo z Rangers, dwa gole Sheary'ego i dobry występ w bramce Huttona. Zobaczymy dzisiaj jak to będzie wyglądać na tle zeszłorocznej rewelacji z Las Vegas. Go Sabres go!

Napisano 22 październik 2018 - 06:49
Po 2 zwycięstwach z rzędu Sabres znów mają dodatni bilans i są... na miejscu dającym PO Oby to był początek czegoś fajnego teraz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych