Napisano 07 wrzesień 2015 - 05:14
Najpierw ogłoszenia Ligowe. Keeper na Y! został potwierdzony (bardzo dziękuje za prawie gremialne wsparcie w tym temacie) i można już zauważyć jakie kąski pozostaje w grze w drafcie. Nie kontaktowalem się ze zdolnym więc nie mogę potwierdzić czy uszczęsliwi nas zestawieniem jak dawniej bywalo.
Draft startuje w piątek (11.09) ale jeżeli Szelzong będzie chciał mieć ten cieżar za sobą już w czwartkowy wieczór czy popołudnie to droga otwarta.
Odnośnie przymusowych nieobcności to sądzę, ze startujemy na tyle wcześnie, że jakoś te przestoje przebolejemy. Jonga proponuję by jeżeli to możliwe jakis wybór w przód podała osobie, która swoją kolejnościa w wyborze nie będzie rodziła konfliktu interesów. Jeżeli po pierwszych rundach okaże się, że coś się nie sprawdza to zareagujemy.
Sam muszę zglosić swoja nieobecność w sobotę (poza rankiem) i nie wiem czy uda się mi wybierać. W tygodniu znów, w godzinach pracowych bywam mocno obciążony więc tu będzie bardzo różnie.
Generalnie prośba o dużą samodyscyplinę i bieżace informowanie - wskazywanie kolejnemu GM info iz wybiera oraz jakieś zwrotki, jezeli kolejna osoba nie wybiera od razu by reszta niecierpliwie nie wyczekiwała. Damy radę.
2012/2013 Dynasty NHLcompl League Champion (Hartford Tribe)
2013/2014 Keeper NCP NHLcompl League Champion (Boston Beavers)
2013/2014 Dynasty A(D)FL League Champion (Denver Sunflowers)
2014/2015 Keeper League Champion (Boston Beavers)
2014/2015 Dynasty A(D)FL League Champion (Denver Sunflowers)
2015/2016 Keeper League Champion (Boston Beavers)
2015/2016 Dynasty A(D)FL League Champion (Denver Sunflowers)
2016/2017 Dynasty A(D)FL League Champion (Denver Sunflowers)
Boston Sparrows 2018/2019
C: Bergeron, Carter, Koivu
LW: Hall, Pacioretty, Miller, Kerfoot
RW: Wheeler, Svetchnikov, Meier, Bjorkstrand, Puljujarvi
D: Doughty, Letang, Vatanen, Matheson, Pulock, Gudas, Edmundson
G: Dubnyk, Darling, Greiss